Contactlenzen

Wij hebben een ruime keuze aan contactlenzen gaande van maandlenzen tot daglenzen. Deze kunnen ook in een Torische of Multifocale variant verkregen worden. Na een grondige controle van het oog en de juiste opmetingen stellen we een gepaste type lens en contactlenssysteem voor dat u kosteloos kan uittesten.
Het juist hanteren van de lenzen evenals het correct onderhouden wordt door ons heel precies aangeleerd. Het contaclensmateriaal en de verschillende types lenzen zijn de laatste jaren zodanig geëvolueerd dat bijna iedereen in aanmerking komt voor het dragen van contactlenzen. Personen met vermoeide en rode ogen door langdurig lensdragen of mensen met verminderde traanproductie kunnen geholpen worden met de nieuwe silicone hydrogellenzen die 5X meer zuurstof doorlaten, onontbeerlijk voor de gezondheid van uw ogen.
Een contactlens is een optisch hulpmiddel die enkel door een contactlensspecialist op een correcte manier kan aangepast worden. Het “experimenteren” met niet aangepaste lenzen kan voor blijvende oogbeschadiging zorgen. Draag zorg voor uw ogen en kom bij vermindert zicht langs voor een gezichtscontrole. Indien nodig verwijzen we u door naar een oogarts.


Openingsuren

Van dinsdag tot vrijdag van 9.30h tot 12.30h en van 14.00h tot 18.30h
Op zaterdag van 9.30h tot 12.30h en van 14.00h tot 18.00h
Op maandag en zondag zijn we gesloten.